projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

MOBİL UYGULAMA İLE YÜKSELİN

Mobil uygulama bilişim sektörünün vazgeçilmezi haline geliyor. Birçok sebep sayabileceğimiz gibi bunların başında 2018 yılında Dünya genelinde internet kullanımın %68 oranında mobil de olmasıdır.

Limoonsoft
5/21/2019

Mobil uygulama sahibi olan bir işletme imajı, kalitesi ve sektöründe özgünlüğü ile dikkat çeker. İşletmeler için mobil uygulama çözümleri üreten firma ve freelancer yazılımcılarda artıyor. Mobil uygulama geliştirirken veya yaptırırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

Öncelikli olarak mobil uygulama yaptırma amacınızı belirleyin. Daha fazla kitleye ulaşmak içinse mutlaka reklam harcamalarınıza bütçenizde yer verin.Kullanıcılarınızı düşünerek mobil uygulama içinde kampanya ve indirimler yapmalısınız. Mobil uygulama tasarımı ve simgesiyle firmanızı yansıtmalıdır. Kullanılan renkler logo ve web sitenizdeki renklerle aynı olması marka imajını; bilinirliğini destekler. Mobil uygulama tasarım ve ekranları kullanıcı dostu olmalıdır. Ekran boyutlarındaki değişkenlik hesap edilerek görsel kalitesi ona uyarlanmalıdır.Resim boyutu ve tasarımlar her telefon modeli için farklı piksel çözünürlükte kullanıcıya sunulur.

Mobil uygulama benim sektörümle ilgili değil diye düşünüp gelişmeye ayak uydurmazsanız; Nokıa gibi bir dönem lider iken sonra sadece tutunmaya çalışırsınız. Sektörünüz ne olursa olsun firmanızın Android ve İos marketlerde uygulaması olması demek mobil uygulamanızı kullanan müşterilerinize bir bildirim kadar yakınsınız demektir. Uygulama marketlerinde benzer mobil uygulamalar veya rakip firmaların yaptıklarını araştırıp sonrasında mobil uygulamanıza yön vermelisiniz. Her yenilikte olduğu gibi Pazar araştırması burada da çok önemli. Özgünlüğe önem veriyoruz. Benzer işlere yenilikler katarak işletmenizi canlı tutalım. Marjinal yaklaşıma sahip ekibimiz ile mobil uygulama ve digital dünyayı bizimle keşfedin. Mobil uygulama yaptırmış olmak sadece mobil uygulamaya sahip olduğunuz anlamına gelir. Hedefleriniz olsun ve mobil uygulama yaptırmış olmakla kalmayın. Müşteri etkileşimleri için bildirimleri, işletmeniz içinde satış varsa indirim&kampanyaları, tanıtımları eksik etmeyin. Mobil uygulama ile müşterinizin isteklerine kulak verin, uygulamayı bu istekleri dikkate alarak geliştirin.