projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

SERVİS TAKİP SİSTEMİ

Servis takip sistemi, bilgilendirme, güvenlik, memnuniyet, çağrı, yönetim sistemi ve daha bir çok özelliği bünyesinde barındıran, ebeveynler için kullanıma başladıktan sonra vazgeçilmez olacak bir uygulamadır.

Limoonsoft
6/1/2019

Servis takip sistemi çok yönlü bir hizmettir. Hem kurumlara, okullara hizmet ediyor hem de aklı sürekli çocuğunda kalan ebeveynlere rahatlık sağlıyor. Günümüzde çocuklarımız tüm tehditlere açık durumda. Tehlikeyi en aza indirmek ve şuan çocuğunun nerede olduğunu bilmek tüm ebeveynlerin isteyeceği en doğal hakkı. Yine günümüz dünyasında hem birçok ebeveynin çalışıyor olması hem ekonomik nedenlerden bireysel olarak kendileri götürüp getirme imkanı olamayabiliyor. Bu hizmeti tüm donanımıyla ve tüm verimliliğiyle kullanmak için Servis takip sistemi yeterli olacaktır. Bu sistem sayesinde hem kullanılan araç sayısını azaltarak trafiği rahatlatmak hem de güvenlik ve ulaşım problemi yaşayanlar için kolaylık sağlanacaktır.

Servis takip sistemi kullanım olarak da son derece kullanışlı. Uygulama İOS ve Android için uyumlu. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ihtiyacınız olan tüm bilgiler elinizin altında olacak.

Güvenlik konusu ise Servis takip sisteminin en önemli detayı. Her yolculuk öncesinde, sırasında ve sonrasında bilgi sahibi olmak güvenlik için soru işaretlerimizi silecektir.

Servis takip sistemi içeriğinde neler barındıracak?

*Anlık servis takibi

Servisin şuan nerede olduğu uygulamadan takip edilerek zaman kontrolü yapılabilecek.

*Servis bildirimi

Uygulama, kullanıcılara bildirimler gönderebilecek.

*Rota kontrolü

Belirlenen rota kontrol edilip düzenlenebilecek.

*Sürücü ile haberleşme

İhtiyaç halinde sürücü ile iletişime geçilebilecek.

*Ödeme sistemi

Uygulamaya ödeme yöntemleri eklenebilecek.

*Güzergah bilgisi

Servisin güzergah bilgilerini kontrol edebilip kendi güzergahımıza en uygun olanı seçilebilecek.

Servis Takip Sistemi bize hangi açılardan fayda sağlayacak?

*Veliler açısındsan sağlanan fayda ve özellikler

*Servis firmasına sağlanan fayda ve özellikler

*Güvenlik açısından sağlayan faydalar

*Okul yönetimine sağlanan fayda ve özellikler

*Sürücülere sağlanan fayda ve özellikler

Servis takip sistemi sayesinde hem hizmeti veren firmanın güvenilirliği ve tercih edilebilirliği artacak, kurumsallaşacak hem kullanıcılar için servis hizmeti daha güvenli ve sorunsuz hale gelecek.  Ebeveynler çocuğunun okula ne zaman gidip geldiğini nereden alınıp nereye bırakıldığını biliyor olacak. Servis takip sistemi kullanmak ve içeriğini oluşturmak için birlikte çalışmalara başlayabiliriz.