projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

NETWORK MARKETING MATRIX KAZANÇ SİSTEMİ

Network marketing kazanç sisteminizi belirlerken; 

Limoonsoft
2/27/2020

Network faaliyet alanınıza, kar payı dağılımına ve firmanıza özel değişkenlere göre seçim yapmalısınız.Reel de satışını yaptığınız neredeyse her ürün/hizmet multi level marketing  - MLM - pazarlama yöntemi ile satılabilir. Matriks kazanç sistemi ve diğer kazanç sistemlerinde ki farklılıklar; first line kayıtları, eşleşme bonusları, kariyer ve derinlikte olan kar payı dağılımında net olarak görülür.  

Her kazanç planının genel hedefi ;

-          Satışları artırmak

-          Sistemi daha çok kişiye duyuyarak bağımsız satış temsilcilikleri ile kullanıcı kişi sayısını çoğaltmak, ekipler oluşturarak organize satışlar yapmaktır.

Matriks kazanç sistemi içinde 3×9 - 5×8 - 2×12 matriksleri en çok tercih edilen oranlardır. Kişilerin kendi satışı olan ürün satışları ve komisyonları dışında ekip kurarak ne kazanacağı bellidir.

Matriks kazanç sistemi matrikslerinden 5×8 i örnek alalım. Bir bağımsız temsilci first line dediğimiz ilk hattına 5 kişiyi kayıt edebilir ve ekibinden 8 derinliğe kadar olan kayıtların kazançlarını alır. 8 kademeden sonraki kayıtlardan bir kazanç alamayacaktır. Matriks kazanç sistemi nde, maksimum kazanç bellidir. Matriks kazanç planına sahip network marketing sistemine dahil olduktan sonra sponsoru olacağınız kişi sayısı matriksin ilk sayısı ile gösterilir.

Kariyer hedefleri ve ödülleri de kariyer atlama koşulları gibi her sistemde değişir. Bağımsız satış temsilcisinin bireysel satışlarından olan ciro üzerinden ya da ekip satışlarından kariyer hedefi belirleyebilirsiniz. Amacımız hem ürün satışını artırmak hem ekipleri büyütmek olduğu içinde bir diğer seçenek olarak sisteme katılan yeni kişi sayısı da kariyer hedefi yapılabilir.

Genelde network marketing sistemlerinde görülen kariyer ödülleri liderleri motive edecek şekilde belirlenmelidir. Network marketing sistemleri ve işleyişi en iyi bildiğimiz ve yılların bize verdiği tecrübeyle uzmanı olduğumuz alan ve öğrendiklerimizden en önemlisi “Bir Network marketing şirketinin yönetimi ve sistemin ilerlemesinde en önemli etken motivasyondur.” Kariyer ödülleri ile satış temsilcilerinin ihtiyacı olan motivasyon sağlanır.

Network marketing kazanç planı ne olursa olsun değişmeyen en büyük gerçek ise satıştır.

Bağımsız satış temsilcisi sonsuz bir müşteri ağına sahiptir. Yani sisteme kayıt olduktan sonra hızlı giriş ödülleri, sponsor kazancınız, eşleşme bonusları, liderlik ödülleri; network marketing matriks kazanç planı ile sınırlandırılmış olsa bile satışını yaptığınız ürün, hizmeti sonsuz kişiye ulaştırabilirsiniz. Her satıştan elde ettiğiniz komsiyon ve ulaştığınız son kullanıcı kazancı devam eder.