projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

NETWORK MARKETİNG YAZILIM FİYATLARI

Network Marketing Pazarlama stratejilerine uygun olarak düzenlenebilir yapıda, girişimci ve müşteri gibi sistem üyelerinin tüm satışlarının takibini aylık kazançlarını ve primlerini hesaplayan yazılım programıdır.

Limoonsoft
6/24/2021

Bir diğer ismiyle doğrudan satış tekniği de diyebileceğimiz network marketing firmasının insanlar aracılığıyla ürün ve hizmet satması ve bu satıştan unilevel, breakaway, matris veya binary usullerine göre komisyon verme sistemidir. Bu tarz bir organizasyonu yönetmek ve takip etmek için network marketing yazılımı gereklidir.

Network Marketing Yazılımı yaptırılacak firmaların normal bir yazılım firması değil de bu alandan alacakları referansları ve sektörün çalışma sistemi hakkındaki bilgilere sahip olması gerektiği bir gerçektir. Network Marketing Yazılımı konusunda girişimcileri en çok korkutan bu sektörde yazılım yapmayan firmalarla irtibata geçmeleri ve uçuk fiyatlarla geri adım atmalarıdır. Lakin hazır paketler kullanıcılara ve müşterilere doğru hizmeti sunmayacak aynı zamanda uzun ömürlü olmayacaktır.

Bu sistemin projelendirilmesi, kurgulanması, planlanması ve çeşitli analizlere tabi tutulacak ciddi yapıların oluşturulması, ayrıca kullanıcı alışkanları örnek alınarak daha iyi sonuçlar elde edilebilir. Ürün veya hizmetlerin fiyatlandırması, derinlik kazançları ve süreleri gibi etkenleri her zaman en ince ayrıntısına kadar oluşturulmalı. Yazılımlarda planlamanın doğru yapılması, dağılımların, hareketlerin, sistemin koordineli çalışması sağlanmalı ve testlerinin yapılması öncelikle dikkat edilmesi gereken konulardandır.

Network marketing yazılımı, tamamen ihtiyaçlara göre şekillenmeli ve kullanımı size hizmet etmelidir.  Hazır paket satın almak yerine, gereksinimlerinizi tam ve doğru karşılayacak network marketing yazılımı her ihtiyacınıza yanıt verir.

Network Marketing kurumsal bir site veya e-ticaret sitesi mantığı ile çalışıp arka planda birçok hesaplamaları, kazanç dağılımları ve kariyer planlaması gibi alanlardan oluşabilir. Alt yapısı organizasyonu tarafınızdan belirlenmiş kurallar ile denetim altında tutularak sürekli anlık raporlar hazırlar. Böylelikle sistemin ilerleyişi anlık takip edilebilir.

Network marketing sistemleri kullanıcılara direk hitap ettiğinden dolayı en önemli kısımlardan biri de tasarım aşamasıdır. Tasarımı ile dikkat çeken ve her yerde öne çıkan temalardan biri olmamalıdır. Bu nedenle network marketing projelerinin size özel yazılım ile çalışmaların yapılması daha doğru sonuçlar doğuracaktır.

Network marketing projeniz için bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.