projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

BİNARY SİSTEM- NETWORK MARKETİNG KAZANÇ SİSTEMLERİ

Binary sistem en yeni network marketing kazanç sistemlerinden biridir. İkili sistem olarak geçmektedir. Her kayıtın birinci kademesine iki kişi kaydedilebilir. Genellikle sınırsız kademeden gelir elde edilir. Sisteme kaydolan kişi alt kademesine sadece iki üye ekleyebilir. Üçüncü bir üye için kayıt yapılacağı zaman üyeyi direkt alttaki iki koldan birine kaydetmek zorunludur.

Limoonsoft
6/25/2021

Kazanç sistemine göre iki kolda da hacim oluşturulması temeline dayanır bu sayede kollar arasında eşit denge kurulması beklenir. İki kol arasında eşitlik yoksa zayıf kol ve güçlü kol olarak sınıflandırma yapılır. Zayıf olan kolun cirosu üzerinden hesap edilerek kazanç ortaya konulur. Ekibi destekleme anlamında daha etkin bir yol olmakla beraber ekip yardımlaşmasına da olanak sağlar. Prim dağılımı bu şekilde başarılı olur ve yüksek kazanç elde edilebilir.

Binary sistemi çok tercih edilen bir sistemdir. Nedeni üye sayısı arttıkça ve ağaç dağılımı derinleştikçe prim oranının yükselmesinden kaynaklanır. Önceki metotlara göre daha adaletli ve daha hızlı gelir elde edip, ekip kurulabilecek bir sistemdir. Sadece iki kol dengesi ile hareket edilir. Hiçbir şekilde yüzdelik, derinlik gibi problemlerle karşı karşıya gelinmez. Binary sistem ne kadar üye gelirse gelsin yapılmış olan satışlardan gelir elde edilmeye devam edilir. Bu sebeple pasif gelir kaynağı oluşturmak için en ideal planlardan biridir.

Binary sisteminde ekibi aktif hale getirmek ve istikrarı artırmak için kullanılan üç bonus tipi vardır.

1) Sponsor bonusu

 Her bir yeni kullanıcının, alt kola doğrudan kaydedilmesi sonucu kazanılan  bonustur. Sponsor primi, şirket tarafından önceden belirlenen miktarın yüzdesine göre hesaplanır.

2) Eşleşme bonusu

Her iki kolda da kişi sayısı dengesi oluştuğu zaman kazanılan bonustur. Kazanç sistemine uygun şekilde eşleşme olduğu zaman bu bonus kullanılır. Kazanılan tutar şirket politikasına göre belirlenir ve değişir.

 

3) Satış denge bonusu

  Binary sisteminin her iki bacağında da satış dengesi oluştuğu zaman kazanılan bonustur. Alt ağlardaki kişilerin satış hacmine göre kazanılır. Kazanılan tutar şirket  politikasına göre belirlenir ve değişir.