projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

KRİPTO PARA BORSA YAZILIMI

Kripto Para Borsası yazılımı müşterilerilerin taleplerine göre tasarlanıp ihtiyaçları esas alınarak özel olarak hazırlanan kodlamalardır. Kripto para borsası kurmak isteyen yatırımcıların öncelikle bu teknolojiyi çok iyi bilen bir yazılım ekibine ihtiyaçları olacaktır, hatta bu işte başarılı olmak için ilk kuraldır. Geleceğin ekonomik teknolojileri kripto paralardır diyebiliriz.

Limoonsoft
7/6/2021

Başlıca Kripto Para Borsa Yazılımı Özellikleri;

·         İhtiyaç duyulan tüm kripto para birimleri, sistem içerisine entegre edilebilmektedir.

·         Sistem Kripto Para/TL – Kripto Para/USD – Kripto Para/EURO seçeneklerinden her biriyle çalışabilecek şekilde yapılandırılabilir.

·         Sistem İçerisine Çoklu Dil Özelliği Eklenebilmektedir. (Sistem Türkçe, İngilizce veya farklı bir çok dilde çalışabilir.)

·         Sistem içine online destek sistemi eklenebilir. İnsanlar, yaşayacakları olası sorunlarda anlık destek alacaklarını bilmelidirler. Kolay anlaşılır ve takip edilebilir bir destek sistemi entegre edilmelidir. Kullanıcılar ile sorunsuz iletişim için bu gereklidir.

·         Müşterilerinize özel dinamik komisyon seçeneklerini panelinizden yönetebilir, düzenlemeler yapabilirsiniz.

·         Sistem içerisinde yer alan üyelerinizin Kripto Para Bakiye yönetimi mümkündür.

·         E-Posta Onayı ve SMS Onayı Entegre edilebilmektedir.

·         Müşterilerinize özel komisyon seçeneklerini panelinizden yönetebilirsiniz.

·         Projelere mobil uygulama yazılımı istek doğrultusunda dahil edilmektedir. Android ve iOS marketlerde yüklenebilir uygulamanıza Limoonsoft güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

·         Şifresini unutan herhangi bir kullanıcı şifremi unuttum alanından hiçbir desteğe ihtiyaç duymaksızın kolaylıkla yeni şifresini kendisi oluşturabilir. Güvenlik protokolleri ve sürecin kolay ilerlemesi için Mail üzerinden bu işlemleri tamamlayabilir.

·         Cüzdan Altyapısı isteğinize göre yapılandırılabilir, dilerseniz hazır cüzdanların altyapısı kullanılabilir.

·         Yönetim panelinden veri tabanı sunucusundaki tüm kayıtlar liste halinde gösterilir. Bu kayıtlar istenildiği taktirde sistemdeki tüm alanlara göre filtrelenebilir (Tarihe, üyeye, coine, miktara göre vs.)

·         İsteğe göre Referans sistemi, Affiliate Marketing veya Network Marketing pazarlama yöntemleriyle projenize özel sistem oluşturulmaktadır.

·         Hepsi ve daha birçok özellik kripto para borsa sistemine entegre edilebilir. Yazılım üzerinde talebe göre ek geliştirmeler yapılabilir.

 

 

Yönetici ve Kullanıcı Panelleri

Paneller ve raporlama ekranı isteğe göre detaylandırılmaktadır. Sistemin tüm kontrolü bu panel üzerinden dinamik alanlar ile size sunulur.

Kullanımı şık ve kolay paneller ile sistemleri kolayca yönetebilmek mümkün.

 

·          Aktif - Pasif Üyelik Durumu

·          Destek Talepleri

·          İletişim Talepleri

·          Paket veya Anapara Yönetimi

·          Para Çekme Talepleri

·          Üye Kazanç Kontrolü ve Takibi

·          Coin Transfer İşlemleri (Yatırma, Çekme, Cüzdan geçmişi ve işlem kayıtları)

·          Rol yönetimi ve yapılan işlemlerin hangi kullanıcı tarafından yapıldığı

·          Otomatik veya manuel paket onayı isteğinize göre yapılabilmektedir.